onsdag den 2. november 2011

Kylling Kolo Style - nemt, hurtigt og lækkert!


1 pose baby kartofler
2 hele hvidløg
250 g små tomater
2 kyllinge fileter
1 pk bacon
2 spsk rød chili pesto ( Fakta)
1 pose bøf mozzarella
Evt 2 spsk frisk ost
Salt og peber
Olie

Kom kartofler og halveret tomater i et fad. Ta de to hele hvidløg og gi dem en på hatten så de deles. Smid dem i fadet med skræl på feddene. Olie, salt og peber på. 30 min på 200 grader.
Lav en lomme i hver kylling filet og kom 1 spsk frisk ost i. Kom en spsk pesto ovenpå sammen med nogle skiver mozzarella og vikel bacon omkring. Put det ovenpå kartoflerne og forsæt på 200 grader i 30 min og retten er færdig.

Ikke spis skrællen på hvidløgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar